Modele de case cu beci

Pentru cei care sunt in cautarea proiectului Perfect de Casa am ales sa va ARAT o Casa al Carei Design mi s-a parut extrem de Practic si interesant. L-am gasit in cautarile Mele zilnice PE Internet pe unul dintre numeroasele site-URI de proiecte de case care ne-au combinaiso de-a dreptul cu modelele Create de EI. Primul proiect este o Casa cu o suprafata construita de 112 de metri patrati si una desfasurata de 220 de metri patrati. Casa cu parter si etaj mansardat sont spatii generoase deschise si incanta printr-un aspect Modern. Proiectul este prevazut Cu trei dortoirs, toate concentré la etaj. Casa are o structura in cadre DIN Beton Armat cu maçonnerie DIN BCA. Se pot efectua modificari asupra proiectului, Redimensionarea constructiei, suprainaltarea acoperisului, alipirea unui GARAJ sau creerea unui SUBSOL PE toata suprafata constructiei sau doar partiel, potrivit informatiilor furnizate de arhitecti. Mobila de lemn-20 de Piese UNICAT perfecte pentru orice Casa › › cuprinde o caméra spatioasa pentru Living, luat Masa si bucatarie, doua dortoirs si doua Bai. Aceasta locuinta Rurala este realizata intr-un stil specific, primitor, cu o fatada incarcata de detalii arhitecturale Frumoase: doua lucarne, Terasa acoperita cu Arcada la renforcer si gardulet si Coloane décoratif. Este vorba despre o Casa cu mansarda si cu BECI cu GARAJ subteran pentru 2 Masini ideala pentru loturile de Teren nu foarte Late si cu orientare catre Sud. Inspiratie: proiecte case PE Teren ingustBucataria este separata si inchisa de restul parterului unde se mai afla un living, 2 dortoirs si o baie.

La mansarda se afla Inca 4 dortoirs fiind clar vorba despre o locuinta pentru familii de 5-8 persoane. Subsolul este SCPUOM DIN doua camere care pot fi folosite PE post de BECI sau amenajate ca si Home cinéma sau Sala de sport, o Camera TEHNICA pentru Centrala TERMICA si un GARAJ Mare de 40 MP pentru 2 masini. Intreaga locuinta sont un stil traditionnel, idéal pentru cei care apreciaza simplitatea si Clasicul. Inspiratie: proiect de Casa cu etaj si mansarda acoperitaSubsol1. Hol 18, 06 MP2. Appareil photo 17, 58 MP3. Appareil photo 10, 53 MP4. Caméra TEHNICA 9,64 MP5. GARAJ 44, 14 mpRecomandare: proiect de Casa ingusta placata cu lemnParter1. Hol renforcer 5, 71 MP2. Hol 11, 62 MP3.

Living 25, 04 MP4. Bucatarie 18, 48 MP5. Baie 5, 21 MP6. Toaleta 2, 48 MP7. Appareil photo 10, 53 MP8. SCARI 1, 15 MP9. Appareil photo 17, 58 mpRecomandare: Proiectare instalatie Electrica pentru Casa-sfaturi utileEtaj1. Hol 10, 89 MP2. Dortoirs ou 13, 33 MP3.

Appareil photo 15, 32 MP4. Dortoirs 15, 02 MP5. Baie 6, 63 MP6. Dressing 6, 69 MP7. Dortoirs 11, 80 mpInspiratie: alege DIN cele cateva MODELE INEDITE de USI de Extériorsuprafata totala Casa: 277,43 MP (177, 48 MP + GARAJ 44, 14 MP + BECI 55, 81 MP) ca si tehnologie de constructie proiectantul propune: pereti exteriori DIN blocuri ceramice de 25 cm Plati cu polistiren de 10 cm si tencuiala aplicata deaspura. Placile DIN Beton Armat si scarile interioare turnate DIN Beton. Acoperisul cu sarpanta din lemn acoprita cu invelitoare de tabla sau Ceramica iar tamplaria DIN PVC cu GEAM termopan. Pretul aproximativ al unei astfel de Constructii la cheie este de 120000 euro sau 432 euro/MP, pret orientativ ce apare pe site-ul proiectantului (pracownia-projekty.dom.pl/dp_frydman_ce.htm) si care poate diferi in functie de materialele folosite la constructia propriu-Zisa precum si la calitatea finisajelor interioare si exterioare. Nota: Proiectul Propus are ROL pur éclairants si este prezentat pentru a oferi informatii préliminaires, idei si surSe de inspiration celor ce sunt in cautarea unui proiect de Casa.