Modele de rochii pentru alaptat

Rochy Red Hot pentru gravide. Rochié este Special realizată pentru femeile însărcinate. Modelul avantajează orice siluetă. Partea bustului se închide cu un nasture élégant de cristal. Permite Rochienne alăptarea. Partea bustului este croită parte peste parte. Rochié pentru gravide Red Hot poate fi purtată și după naștere. Sutien bustieră Serenity, Culoarea MOV, este MINUNAT Atât în sarcină, Cât și în perioada alăptării bebelușului. Modelul este feminin și datorită materialului foarte Soft, facilitează alăptarea.

Contactați-ne pentru mai multe Informații légat de mărime. Notă: acest produs nu se returnează DIN motive de igienă. Vă rugăm citiți politica de Retur. Haha! Pentru cei care filé ca “laptele devine APA chioara”. Apropo, la HM sunt des reduceri, niciodata nu am luat la pret intReg tricourile:)) tot pentru Mamele Care alăptează Sitiera rochiile cu fermoar PE mijlocul spatelui, ce se pot deschide uşor, sau rochiile cu decolteu amplu, care poate fi limitat Vizual cu ajutorul unei le broşe. Broşa va avea nu numai ROL Decorativ, ci şi Practic, pentru că la momentul mesei o puteţi desface şi bebe va avea Acces Rapid la sursa de hrană şi de confort. Alte variante sunt rochiile sau topurile cu bretele mai Late sau mai subţiri Care se leagă PE umeri, rochiile sau topurile cu Nasturi în faţă ori cu fermoar sau rochiile cu volane suprapuse, care pot avea o fantă specială Sub volanul poziţionat în dreptul bustului. Dacă nu reuşiţi să găsiţi nimic asemănător prin crochetmodèles Reale şi nici în cele Online, o vizită la un magazin cu des şi o Întâlnire cu croitoreasa vă vor scoate DIN impas. et Copy 2019 Bonprix.

Toate Drepturile rezervate. Programmation par Media4U SP. z o.o. unde trimitem reclamațiile referitoare la haine pentru alăptat? Dede CATI, esti una dintre cele care ma citesc si ma Adora si doreste sa cunosca avantajele sau una dintre cele care ma citesc si doar ma Critica? Asta ca sa stiu cum abordez raspunsul la intrebare 😂 primele tricouri de la H&M le am si eu.