Modele pllakash per banjo

“Alfa qeramika” është njëri nga bizneset e njohura që “Ka Gisht” në pothuajse çdo ndërtesë të lartë të ndërtimeve të vrazhda që është ngritur viteve te Fundit në Gjilan. Së fundmi Kjo firmë ka kaluar në ndërtime finale dhe me sallonin prej 700 metrave katrorë, ofron me dhjetëra banjo me MBI 500 lloje të pllakave për banjo, dysheme, kuzhinë e shkallë nga më të ndryshmet. Kompania që drejton Inxhinieri i makinerisë, Ali Avdyli, HYN në Mesin e bizneseve të suksesshme në Gjilan. “Alfa”, e njohur si furnizuesja Kryesore e kompanive të ndërtimeve të Larta në Gjilan, ka kaluar para një viti në ndërtimet finale, Duke HAPUR pranverën e Vitit të kaluar sallonin më të Madh të pllakave në Gjilan, me emrin “Alfa qeramika”. KY sallon ka një hapësirë prej 700 metrave katrorë me Rreth 50 banjo prezantuese dhe shumë pjesë Tjera të sanitarisë. “Në këtë kuadër ne ofrojmë Edhe pajisje të Tjera të sanitarisë që janě të nevojshme për kompletimin e një banjoje, dyshemesë dhe kuzhinës”, plotëson Ali Avdyli dhe shton, “mirëpo Trendi me dimensione të mëdha dhe ngjyra të Buta është aktuel dhe Kërkohet më së shumti nga blerës që kryesisht jetojnë jashtë vendit…. Stanovc, (magj. Prishtinë-Vushtrri) 42000 Vushtrri, Kosovë SUKSESI DËSHMOHET ME LOJALITETIN E KONSUMATORËVE TË KËNAQUR ME PRODUKETE DHE SHËRBIMET TONA CILËSORE Pllakë Shtrimi, Kemberg Grey, gres Porcelan, 60×60 cm. Pllakë Shtrimi, Ferrol Pizarra po mate antislip, gres Qeramikë, 0.00 x 0.00 cm Pllake shtrimi, ETIC gris 20x60cm, matériau qeramike. Pamja natyrale që JEP mermeri do të vazhdojë të jetë ndër më të pëlqyerat gjatë Vitit 2018! Ideja për të sjellë natyrën Brenda dyerve të shtëpisë vous bën të ndiheni më afër SAJ dhe më të relaksuar në Ambientet Tona. Ja PSE materiale të Tilla janě përdorur më shpësh në Ambientet e tualetit ku shpesh e përdorim për tu shtendosur pas një dite të gjatë Pune. Nga të Errësira llojet e gurëve që Mund të zgjedhim, mermeri është më i pëlqyer, ndoshta për shkak të linjave që ka dhe nga sa i lëmuar duket ai në prekje.